Scrub en Praffine behandeling


Bij een Scrub behandeling worden de handen en onderarm zachtjes gemasseerd met scrubcrème met een heerlijke milde lavendel geur. Hiermee verwijder je de dode huidcellen met als resultaat, heerlijke zachte en verzorgde handen. Scrubben van de handen is heerlijk na een manicure behandeling of vooraf aan een paraffinebehandeling; zo kan de lotion nog beter in de huid trekken.

 

 

Een paraffine behandeling is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Paraffine stimuleert de doorbloeding, verzacht de opperhuid en zorgt dat crème dieper in de huid wordt opgenomen. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan. Bij een paraffine behandeling worden uw handen eerst gemasseerd met lotion waarna de handen één voor één in het warme paraffinebad worden gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic . Daar over heen gaat een badstoffen handschoen om de warmte te behouden. De pakking kan nu 5 à 10 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de lotion goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan. Een paraffine behandeling is zeer geschikt als u last heeft van winterhanden, droge of beschadigde en/of kloofjes. Ook verzacht paraffine pijnlijke spieren waardoor het zeer geschikt is voor mensen met reuma. De paraffine behandeling kunt u ook nog uitbreiden met een handmassage.

 

 

Let op: als u een paraffine behandeling wilt, zult u dit tijdig door moeten geven zodat ik kan zorgen dat de paraffine de juiste temperatuur heeft.