ManicureMini manicure

 

Bij een mini manicure worden de nagels in een kleine behandeling mooi gemaakt.
De nagels worden in de juiste vorm gevijld, de nagelriemen worden verzorgt en krijgen een massage met een heerlijke olie.
Vervolgens worden de nagels gepolijst of gelakt met een blanke lak.

 

 

Manicure behandeling 

 

Een manicurebehandeling bestaat uit het in model vijlen van de natuurlijke nagel waarna de nagels geweekt worden in een warm badje met een heerlijke olie. Hierdoor zijn de nagelriemen zacht geworden waardoor deze goed gemasseerd en verzorgt kunnen worden. Om de nagels mooi te laten glanzen worden deze gepolijst of naar wens gelakt met een nagellak. Deze behandeling sluiten we af met het in masseren van de handen met Dadi lotion van het merk Famous Names.

 

Bij een manicure behandeling kunt u ook kiezen om uw nagels te laten lakken met Magnetic Gelpolish. Gelpolish blijft tot wel twee weken zitten.

 

 

 

Spa manicure                                                                  

 

Bij een Spa manicurebehandeling beginnen we eerst met het in het model vijlen van de natuurlijke nagel waarna de nagels geweekt worden in speciaal warm bad met een heerlijke olie. Hierdoor zijn de nagelriemen zacht geworden en kunnen deze goed verzorgt worden.

 

Hierna krijgt u een scrub behandeling waarna u daarna een pakking van paraffine.  Om de nagels mooi te laten glanzen worden deze gepolijst of naar wens gelakt met een nagellak. Deze behandeling sluiten we af met het in masseren van de handen met Dadi lotion van het merk Famous Names.