Belangrijke Informatie


 

Intake

Klanten die voor het eerst bij 4 Ur Nails komen krijgen eerst een intake. Hier worden gegevens verzameld die van belang zijn voor de verzorging van de handen en/of het zetten van kunstnagels. De intake vindt plaats voor de behandeling en neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

 

 

Persoonlijke klantenbox

Voor iedere vaste klant van 4 Ur Nails wordt er een persoonlijke klantenbox aangemaakt. Dit doen we omdat hygiëne bij 4 Ur Nails hoog in het vaandel staat. In deze persoonlijke klantenbox bewaren we de materialen die nodig zijn voor de behandelingen. Vanzelfsprekend worden niet-persoonlijke materialen na iedere behandeling schoongemaakt en gedesinfecteerd. U bent dus altijd verzekerd van goede hygiëne en schone spullen.

 

    

 

     

 

Cadeaubon

Bij 4 Ur Nails kunt u ook terecht voor een cadeaubon. Het is immers altijd leuk om iemand te verrassen. Denk hierbij aan een verjaardag, een aanstaande bruid, Moederdag, als bedankje, voor Kerstmis, Sinterklaas, zomaar of kent u nu net die ene man die een manicure behandeling verdient, u doet degene die u verrast er een groot plezier mee.

 

U kunt kiezen of u met de cadeaubon een vooraf afgesproken behandeling geeft of een waarde naar keuze zodat de ontvanger zelf een behandeling uit kan kiezen.

 

Een cadeaubon van 4 Ur Nails is gegarandeerd een groot succes!

 

 

Voorwaarden

Alle voorwaarden van 4 Ur Nails kunt u vinden onder het kopje voorwaarden in de tab Belangrijke informatie.